Οδηγός Αγοράς/Εγγραφής

Για να αποκτήσετε μια συνδρομή σε ένα ή περισσότερα περιοδικά ή newsletters της BOUSSIAS Μedia θα πρέπει να προχωρήστε σε εγγραφή στην πλατφόρμα δημιουργώντας λογαριασμό και στην συνέχεια σε αγορά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Η εγγραφή μέλους είναι δωρεάν και μπορεί να υπάρξει χωρίς την αγορά κάποιου προϊόντος, ενώ η αγορά συνδρομής προϋποθέτει την δημιουργία λογαριασμού. Μία ολοκληρωμένη αγορά αποτελείται από 3 στάδια:

·         Σύνδεση στον Λογαριασμό

·         Αγορά Συνδρομής

·         Καταχώρηση Στοιχείων Παραληπτών

Βήμα #1: Σύνδεση στον Λογαριασμό
Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό θα πρέπει να καταχωρήσετε το email και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφής σας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες :

à Εγγραφή Μέλους

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στην Φόρμα Εγγραφής, είτε κατά την διαδικασία της αγοράς, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα ζητηθούν. Στην συνέχεια θα σταλεί στο email που έχει δηλωθεί, μήνυμα επιβεβαίωσης για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Βήμα #2: Αγορά Συνδρομής
Για να προχωρήσετε στην αγορά μιας ετήσιας συνδρομής θα πρέπει στην σελίδα του προϊόντος που επιθυμείτε να επιλέξετε το πεδίο Subscribe στο πλαίσιο στα δεξιά της σελίδας.


Στην συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν νέο αν δεν έχετε προχωρήσει σε εγγραφή.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής ή της σύνδεσης στον λογαριασμό σας, θα μεταφερθείτε στην σελίδα Checkout ώστε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην σελίδα αυτή μπορείτε να επιλέξετε :

·         Το είδος του παραστατικού: Απόδειξη ή Τιμολόγιο

·         Την διεύθυνση χρέωσης και αποστολής της έντυπης μορφής (εάν έχετε επιλέξει κάποιο από τα περιοδικά μας)

·         Τον τρόπο πληρωμής : Πιστωτική/Χρεωστική κάρταè Προεπισκόπηση Προϊόντος

Στην προεπισκόπηση προϊόντος μπορείτε να δείτε το προϊόν που έχετε επιλέξει, καθώς και τον αριθμό παραληπτών ή αντιτύπων που επιθυμείτε. Επίσης στο σημείο αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να εισάγεται, αν έχετε στην κατοχή σας, κωδικό ή κουπόνι έκπτωσης.

è Τύπος Τιμολόγησης

Ανάλογα με τις λογιστικές σας ανάγκες μπορείτε να επιλέξετε  ανάμεσα σε έκδοση Απόδειξης ή Τιμολογίου για την αγορά σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε έκδοση τιμολογίου θα σας ζητηθεί να εισάγεται ορισμένα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοσή του όπως ΑΦΜ, Επωνυμία Εταιρείας κοκ.

è Στοιχεία Διεύθυνσης

Εάν επιθυμείτε να παραλαμβάνετε όλα τα αντίτυπα στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή (διεύθυνσης χρέωσης) θα πρέπει να επιλέξετε «Η έντυπη μορφή να αποσταλεί στην διεύθυνση χρέωσης.»

è Τρόπος Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας πληρωμή με Χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής «Χρεωστική/πιστωτική κάρτα» μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Βήμα #3: Καταχώρηση Στοιχείων Παραληπτών

Με την επιτυχημένη πληρωμή της παραγγελίας σας  μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση παραληπτών, επιλέγοντας «Επεξεργασία Συνδρομής» και έπειτα χρησιμοποιώντας το εικονίδιο  προσθέτετε το παραλήπτη που επιθυμείτε.


Για κάθε παραλήπτη θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του. Στη περίπτωση της έντυπης έκδοσης των περιοδικών θα πρέπει να δηλωθεί και η διεύθυνση αποστολής του κάθε παραλήπτη, επιλέγοντας «Ο παραλήπτης θα λάβει το προϊόν στην δική του διεύθυνση αποστολής».