Τρόποι Πληρωμής

Η ενεργοποίηση του τρόπου πληρωμής γίνεται κατά την διαδικασία αγοράς.
H Εταιρεία συνεργάζεται για τις ηλεκτρονικές της αγορές με την υπηρεσία του Stripe. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο site και οι συναλλαγές προστατεύονται και πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγής των εταιρειών αυτών.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα
Με πληρωμή την πιστωτική κάρτα, πληρώνετε απευθείας συμπληρώνοντας τα ζητούμενα στοιχεία στην φόρμα πληρωμής. Η επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής ενεργοποιεί τη  δυνατότητα της πάγιας εντολής αυτόματης ανανέωσης.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της BOUSSIAS Media δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κ.α. και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον της Stripe. Η Stripe είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες παγκοσμίως, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Stripe είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Stripe γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η Stripe υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή».